Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

22 mai 2018

Умови участі

Дати проведення : 3 – 24 листопада 2018 р.
Відкриття : 3 листопада о 14:00.

Місце проведення : Будинок Центру Української Культури та Мистецтва
(м. Київ, вул. Хорива, 19-В).

Організатор : Центр Української Культури та Мистецтва.

Генеральний партнер : Гіпермаркет Рукоділля.

Мета проекту полягає у показі взаємозв’язку народного мистецтва з природними багатствами і навколишнім середовищем та вагомості українського декоративно-прикладного мистецтва серед суспільства.

Ціль виставки – продемонструвати взаємозв’язок мистецтва з оточуючою природою, який відображають у своїй творчості українські майстри.

« Свято врожаю-2018 » – проект, який підтримує творчість молодих майстрів та митців, які прагнуть продемонструвати свої вміння якомога більшій кількості людей ! Дає можливість представити колекціонерам приватні збірки виробів декоративно-прикладного мистецтва на широкий загал.

Багаторічний проект для майстрів-учасників – це цінний досвід у виставковій діяльності, нові творчі знайомства та розширення аудиторії поціновувачів Вашої творчості.

Виставка буде цікавою для Вас, Майстре, тому що :
- Ви створюєте традиційні вироби, які варто представити у масштабному виставковому проекті з багаторічною історією ;
- під час « Свята Врожаю-2018 » Ви знайдете своїх замовників ;
- матимете можливість провести демо-класи, майстер-класи та лекції, знайомлячи відвідувачів з своєю творчістю ;

А тепер про умови Вашої участі :
1. Заявку необхідно заповнити і надіслати нам до 1 жовтня 2018 року включно. Чекаємо Вашу заявку на участь у виставці ! Заявка на участь
Протягом доби після надсилання Вами заявки на участь у Виставці, Ви отримаєте електронною поштою лист-підтвердження про Вашу участь у виставці. У заявці на участь вкажіть, будь ласка, кількість робіт, які Ви готові представити на виставці (їх кількість може варіюватися від 1 до 30).

2. Якщо Ви хочете, щоб на виставці було більш, ніж 30 робіт, під час заповнення заявки, зателефонуйте Анастасії Горобець, Куратору виставки, за № тел. 0689731764, або напишіть ([email protected]).
Якщо Ви маєте сторінки в соціальних мережах, де представлені Ваші вироби, прикріпіть посилання на них, і ми знайдемо Вас !

3. Участь у Виставці є комерційною (реєстраційний внесок – 300 грн. з одного учасника). Оплату Ви здійснюєте після отримання підтвердження про опрацювання нами Вашої реєстраційної анкети, а внесок сплачуєте не пізніше, ніж 13 жовтня 2017 року, повідомляючи Анастасію Горобець про оплату за № тел. : 0689731764.

4. Експонування завжди потребує творчого підходу і якісної презентації Ваших виробів. Тому для Вас у нас є пропозиція щодо оренди нашого виставкового обладнання (вітрини, манекени, планшети тощо). Якщо Вам воно потрібне – заходьте в додаток « Перелік виставкового обладнання » та зазначте в листі Організаторам, яке саме обладнання Вам необхідно, і згодом отримаєте лист-підтвердження про бронювання обладнання. Нагадуємо, що в дану суму (реєстраційний внесок) не входить вартість оренди експозиційного обладнання.

5. Ваші роботи ми будемо чекати в період із 10 по 21 жовтня 2018 року в будинку Центру Української Культури та Мистецтва, за адресою : м. Київ, вул. Хорива, 19-В (якщо Ви проживаєте в столиці та маєте змогу привезти свої вироби самі). Якщо ж Ви такої можливості не маєте, то надсилайте роботи за адресою : м. Київ, вул. Хорива, 19-В, на ім’я Горобець Анастасії Валентинівни.

Увага ! Якщо поштова посилка з Вашими виробами буде перевищувати вагу 3 кг. надсилайте роботи кур’єрською доставкою за адресою : м. Київ, Україна, вул. Хорива, 19-В, на ім’я Горобець Анастасії Валентинівни. Якщо у Вас виникнуть питання про інші способи відправлення – телефонуйте за № тел. 0689731764.
P.S. Вартість надсилання та повернення виробів сплачуєте Ви.

6. На Виставці ми будемо раді представити Ваші вироби, створені в різних напрямках : це вбрання, прикраси та різноманітні аксесуари з природніх матеріалів, предмети декору, картини, ікони тощо.

7. Також Вам необхідно в період з 10 по 21 жовтня надіслати на електронну адресу куратора виставки, Анастасії Горобець ([email protected]), біографічну довідку про себе та свій творчий шлях (вимоги : до 1 сторінки тексту українською мовою, формату А-4, шрифт 14, інтервал 1.5).

8. Рекламну та інформаційну підтримку « Свято врожаю-2018 » забезпечуємо ми, організатори та численні інформаційні партнери виставки (газети, журнали, теле- та радіоканали тощо).

9. Виставка закінчується 24 листопада 2018 р.. Отже, ми повернемо Вам вироби у період із 25 по 26 листопада 2018 року. Ми можемо відправити їх « Новою Поштою » (за рахунок отримувача), або ж Ви можете приїхати і забрати їх самостійно.

10. Ви неодмінно отримаєте Диплом про участь у виставці « Свято Врожаю-2018 », який стане Вам приємною згадкою про участь !

11. Умови продажу Ваших виробів у крамничці, що буде діяти протягом виставки, Ви можете дізнатися по запиту УМОВИ КРАМНИЧКИ

Якщо у Вас виникнуть питання щодо участі у виставці – звертайтеся до куратора, Горобець Анастасії за № тел. : 068-973-17-64.

Адреса будинку Центру Української Культури та Мистецтва :
м. Київ, вул. Хорива, 19-В, ст. м. « Контрактова площа »
(вихід з метро в бік Верхнього і Нижнього Валів)
Час роботи виставкових залів :
Пн.-Пт. – 10:00 – 19:00 ; Сб.– 10:00 – 18:00 ; Нд. – вихідний.
vww.dolesko.com

До зустрічі !!!
З повагою та найщирішими побажаннями, Організатори « Свята Врожаю-2018 »

« Свято Врожаю »
« Свято Врожаю »
« Свято Врожаю »

see also

Розклад заходів

31 octobre 2018

Прес-реліз

22 octobre 2018

« Свято Врожаю-2018 »

28 novembre 2018