Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

22 mai 2018

Умови участі

Дати проведення : 1 – 29 грудня 2018 р.
Відкриття : 1 грудня о 14:00.

Місце проведення : Будинок Центру Української Культури та Мистецтва
(м. Київ, вул. Хорива, 19-В).

Організатор : Центр Української Культури та Мистецтва.

Генеральний партнер :
Гіпермаркет Рукоділля.

Мета проекту – показати важливість новорічної іграшки в історії українців та цінність різдвяно-новорічних традицій.

Ціль виставки –продемонструвати відвідувачам справжню атмосферу українських новорічних свят.

VIIІ Свято Новорічної Іграшки – це цілий грудень повноцінного передноворічного свята ! Яке дарують гостям виставки українські майстри, чиї вироби та майстер-класи продовжують саме ті традиції, які українські родини передають з поління в покоління !

VIIІ Свято Новорічної Іграшки – виставковий майданчик, де кожен митець, від майстра-початківця до впізнаваного бренду, знайде свою аудиторію та свого Замовника.

Виставка буде цікавою, як для майстрів, декораторів, дизайнерів та інтернет-магазинів, адже саме ви показуєте високий рівень сучасної інтрепрнитації українських традицій у своїх виробах та творчості. айстре, тому що.
Виставка відбудеться аж на трьох виставкових поверхи.

Детальна інформація щодо умов участі у виставці :
1. Ви маєте заповнити анкету учасника, яка знаходиться за цим посиланням : АНКЕТА УЧАСНИКА

2. Заявку необхідно заповнити і надіслати нам до 3 листопада 2018 року включно. Чекаємо Вашу заявку на участь у виставці !
Протягом доби після надсилання Вами заявки на участь, Ви отримаєте електронною поштою лист-підтвердження про Вашу участь у виставці. У заявці на участь вкажіть, будь ласка, кількість робіт, які Ви готові представити на виставці (їх кількість може варіюватися від 1 до 30).
Якщо Ви хочете, щоб на виставці було більш, ніж 30 робіт, під час заповнення заявки, зателефонуйте куратору VII Свята Новорічної Іграшки, Анастасії Горобець, за № тел. 0689731764, або напишіть ([email protected]).
Якщо Ви маєте сторінки в соціальних мережах, де представлені Ваші вироби, прикріпіть посилання на них, і ми знайдемо Вас !

3. Участь у Виставці є комерційною (реєстраційний внесок – 300 грн. з одного учасника). Оплату Ви здійснюєте після отримання підтвердження про опрацювання нами Вашої реєстраційної анкети, а внесок сплачуєте не пізніше, ніж 17 листопада 2018 року, повідомляючи Анастасію Горобець про оплату за № тел. : 0689731764.

4. Експонування завжди потребує творчого підходу і якісної презентації Ваших виробів. Тому для Вас у нас є пропозиція щодо оренди нашого виставкового обладнання. Для ознайомлення заходьте в додаток « Перелік виставкового обладнання » та зазначте в електроному листі Організаторам, яке саме обладнання Вам необхідно, і згодом отримаєте лист-підтвердження про бронювання обладнання. Хочемо нагадати, що у дану суму (реєстраційний внесок) не входить вартість оренди експозиційного обладнання.

5. Ваші роботи ми будемо чекати в період із 18 по 22 листопада 2018 року в будинку Центру Української Культури та Мистецтва, за адресою м. Київ, вул. Хорива, 19-В (якщо Ви проживаєте в столиці або маєте змогу привезти свої виробі самі). Якщо ж Ви такої можливості не маєте, то надсилайте роботи за адресою : м. Київ, вул. Хорива, 19-В, на ім’я Горобець Анастасії Валентинівни.
Якщо у Вас виникнуть питання про інші способи відправлення – телефонуйте за № тел. 0689731764.

Вартість надсилання та повернення виробів сплачуєте Ви.

6. На Виставку ми приймаємо вироби за різними напрямками – це можуть бути новорічні вітальні листівки, картини та фотопроекти на новорічну тематику, ялинкові прикраси чи традиційні новорічні символи, новорічні солодощі, костюми та маски, премети новорічного декору, а також авторські арт-об’єкти та інсталяції.

7. Також Вам необхідно в період з 10 по 17 листопада надіслати на електронну адресу Анастасії Горобець ([email protected]), біографічну довідку про себе та свій творчий шлях (вимоги : до 1 сторінки тексту українською мовою, формату А-4, шрифт 14, інтервал 1.5).

8. Рекламну та інформаційну підтримку Свята забезпечуємо ми, організатори та численні інформаційні партнери виставки (газети, журнали, теле- та радіоканалом тощо).

9. Оскільки виставка закінчується напередодні новорічних свят та різдвяних канікул, то ми повернемо Вам вироби у період із 9 по 12 січня 2019 року. Ми можемо відправити їх « Новою Поштою », або ж Ви можете приїхати і забрати їх самостійно.

10. Ви неодмінно отримаєте Диплом про участь у VIІ Святі Новорічної Іграшки, це стане Вам приємною згадкою про участь у нашому Святі !

11. Умови продажу Ваших виробів у Новорічній крамничці, що буде діяти протягом виставки, Ви можете дізнатися по запиту ТУТ. Запит відправляйте на електронну адресу [email protected]

У межах виставки « VIIІ Свята Новорічної Іграшки », серед її учасників відбудеться Конкурс « Наймиліша серцю новорічна прикраса »

Дати проведення Конкурсу : – 27 грудня 2018 р.
Умови участі прості, учасник виставки стає учасником конкурсу автоматично ! Журі, які визначать переможця це – відвідувачі, вони голосують і формують призовий фонд !
Якщо у Вас виникнуть питання щодо участі у виставці та конкурсі – звертайтеся до куратора VIІ Свята Новорічної Іграшки, Горобець Анастасії за № тел. : 068-973-17-64.

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва :
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В, ст. м. « Контрактова площа »
(вихід з метро в бік Верхнього і Нижнього Валів)
Час роботи виставкових залів :
Пн.-Пт. – 10:00 – 19:00, Сб.-Нд. – 10:00 – 18:00
vww.dolesko.com

До зустрічі !!!
З повагою,
Організатори VIІІ Свята Новорічної Іграшки !

« Свято Новорічної Іграшки »
« Свято Новорічної Іграшки »
« Свято Новорічної Іграшки »

see also

Умови участі

22 mai 2018

VIIІ Свято Новорічної Іграшки

5 février 2019

Репортаж (частина 2)

3 décembre 2018