Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

22 mai 2018

Умови участі

Дати проведення : 1– 31 жовтня 2018 р.
Відкриття : 1 жовтня о 14:00.

Місце проведення : Будинок Центру Української Культури та Мистецтва
(м. Київ, вул. Хорива, 19-В).
Організатори : Центр Української Культури та Мистецтва
Куратор : Горобець Анастасія.
За підтримки Гіпермаркету Рукоділля.

З кожним роком, ми спостерігаємо, що в’язання, як мистецтво розвивається. Можемо побачити, як вдало українські митці поєднують в’язані речі з текстилем, шкірою та іншими не менш цікавими елементами, що заслуговують уваги. Оригінальні роботи ми можемоспоглядати, як на показах високої моди, на вулицях міст, в галереях та музеях сучасного мистецтва.

ІІІ Всеукраїнська виставка в’язання « Тепла осінь » чекає на участь цікавих майстрів, брендів та інтернет-магазинів, які не бояться експериментувати у своїй творчості та хочуть представити її « живій » аудиторії !

Цього року організатори виставки поставили собі за мету показати індивідуальність майстра, представити аудиторії нових цікавих митців, які є початківцями у сфері в‘язання.

Найважливішим у діяльності майстра є увага до його творчості, а також розширення аудиторії замовників.

Чим є цікавою ІІІ Всеукраїнська виставка в’язання « Тепла осінь » для майстра ? Отже :
● ви в’яжете ексклюзивні авторські речі ;
● виставка мистецького формату буде вдалим доповненням до вашого портфоліо виставкої діяльності ;
● реалізувати себе як дизайнер ;
● плануєте розширити коло власних Замовників ;
● бажаєте обмінюватись досвідом з іншими майстрами.

Умови участі майстрів, які створюють в’язані вироби, у ІІІ Всеукраїнській виставці в’язання « Тепла осінь »

1. До участі у Виставці запрошуються майстри-громадяни України, які досягли 16-річного віку.
2. Участь у Виставці є комерційною. Реєстраційний внесок – 300 грн. з одного учасника.
3. Аби стати учасником Виставки, необхідно до 1 вересня 2018 року заповнити ЗАЯВКУ НА УЧАСТЬ

У заявці необхідно вказати кількість робіт, які плануєте надати на експонування. Їх кількість може варіюватися від 1 до 10. Якщо Ви хочете, щоб на виставці було більш, ніж 10 робіт, під час заповнення заявки, зателефонуйте Анастасії Горобець, Куратору виставки, за № тел. 0689731764, або напишіть ([email protected]).
Після цього Ви отримаєте електронною поштою лист-підтвердження про Вашу участь у виставці.

4. Після отримання листа-підтвердження про участь у Виставці необхідно сплатити реєстраційний внесок у сумі 300 грн. у період із 1 по 8 вересня 2018 року. У дану суму входить друк рекламних матеріалів (флаєри, прес-релізи, афіші) ; монтаж та демонтаж експозиції Організаторами ; оплата послуг доглядачів залів ; відео- та фоторепортаж із відкриття Виставки.
У дану суму не входить вартість оренди експозиційного обладнання.

5. Експонування завжди потребує творчого підходу і якісної презентації Ваших виробів. Тому для Вас у нас є пропозиція щодо оренди нашого виставкового обладнання : вітрини, манекени, планшети, тощо. Якщо Вам воно потрібне, то заходьте в додаток « Перелік виставкового обладнання » та зазначте в листі Організаторам, яке саме обладнання Вам необхідно, і згодом отримаєте лист-підтвердження про бронювання обладнання. Нагадуємо, що в дану суму (реєстраційний внесок) не входить вартість оренди експозиційного обладнання.

6. Ваші роботи ми будемо чекати в період із 10 по 15 вересня 2018 року, якщо Ви проживаєте в столиці або маєте змогу привезти свої вироби самі. Якщо такої можливості не маєте, то надсилайте роботи « Новою Поштою » (Відділення №57, м. Київ, вул. Костянтинівська, 24, на ім’я Горобець Анастасії Валентинівни).

Увага ! Якщо поштова посилка з Вашими виробами буде перевищувати вагу 3 кг. надсилайте роботи кур’єрською доставкою за адресою : м. Київ, Україна, вул. Хорива, 19-В, на ім’я Горобець Анастасії Валентинівни. Якщо у Вас виникнуть питання про інші способи відправлення – телефонуйте за № тел. 0689731764.
Вартість надсилання та повернення виробів сплачує учасник Виставки.

7. На Виставку приймаються вироби, виконані в техніці в’язання (спиці, гачок, голка, машинне в’язання) за наступними напрямками :
● іграшка (авторська лялька, народна лялька, м’яка в’язана іграшка тощо) ;
● біжутерія (браслети, підвіски, буси, пов’язки, брошки, коміри тощо) ;
● інтер’єрний текстиль (подушки, пледи, панно, картини, пуфи, скатертини, серветки, чохли на подушки, корзини тощо) ;
● аксесуари (шапки, шарфи, снуди, рукавиці, печатки, прикраси для волосся, сумки, капелюшки, палантини, шкарпетки, пінетки тощо) ;
● одяг (кардигани, пальто, жилети, кофти, безрукавки, жакети, светри, пуловери, плаття, спідниці, сарафани, топи, футболки, пончо тощо) ;
● взуття ;
● авторські арт-об’єкти.

8. Також Вам необхідно в період з 3 по 17 вересня 2018 року надіслати на електронну адресу куратора виставки, Анастасії Горобець ([email protected]), біографічну довідку про себе та свій творчий шлях (вимоги : до 1 сторінки тексту українською мовою, формату А-4, шрифт 14, інтервал 1.5).

9. Рекламну та інформаційну підтримку Виставки забезпечують організатори.

10. У 3-денний термін після закінчення Виставки усі вироби повертаються учасникам. Кожен учасник отримає Диплом про участь у Виставці.

11. Умови продажу Ваших виробів у крамничці, що буде діяти протягом виставки, Ви можете дізнатися по запиту УМОВИ КРАМНИЧКИ

Умови участі фотографів, які фотографують в’язані вироби,
у ІІІ Всеукраїнській виставці в’язання « Тепла осінь » :

1. До участі у Виставці запрошуються професійні фотографи та фото-аматори, громадяни України, які на момент проведення Конкурсу досягли 16-річного віку.

2. Участь у Виставці є комерційною. Реєстраційний внесок – 300 грн. з одного учасника.

3. Тематика фоторобіт повинна відповідати темі Виставки.

4. Аби стати учасником Виставки, необхідно до 1 вересня 2018 р. заповнити заявку учасника Виставки та надіслати лист на електронну адресу : [email protected] темі листа необхідно зазначити « На виставку_Фотограф_Ваше прізвище_Населений пункт, в якому проживаєте ». У листі необхідно вказати кількість робіт, які плануєте надати на експонування. Кількість фоторобіт, наданих одним учасником – від 1 до 30. Якщо Ви хочете, щоб на виставці було більш, ніж 30 робіт, під час заповнення заявки, зателефонуйте Анастасії Горобець, Куратору виставки, за № тел. 0689731764, або напишіть ([email protected]).

5. Після отримання листа-підтвердження про участь у Виставці необхідно сплатити реєстраційний внесок у сумі 300 грн. У дану суму входить друк фотографій до експонування ; друк рекламних матеріалів (флаєри, прес-релізи, афіші) ; монтаж та демонтаж експозиції Організаторами ; оплата послуг доглядачів залів ; відео- та фоторепортаж із відкриття Виставки. У дану суму не входить вартість оренди експозиційного обладнання.

6. Фото слід надіслати до 8 вересня 2018 року, на електронну адресу : [email protected]

7. Якщо ми підтверджуємо участь Ваших фото. Ви можете займатись оформленням Ваших робіт до експонування. Вимоги до оформлення фотографій :
● можуть бути як кольорові, так і чорно-білі ;
● повинні бути надіслані організаторам в електронному вигляді, повнорозмірними файлами із роздільною здатністю не менше 72 dpi, в цифровому (JPEG) форматі. Розмір фотографій по « довгій » стороні має бути не більше 950 пікселів.

8. Надіслані на Виставку фотороботи можуть використовуватися організаторами для реклами Виставки в засобах масової інформації, листівках, брошурах, афішах тощо, з обов’язковим зазначенням авторства.

9. Відповідальність за недотримання авторства надісланих фоторобіт несуть учасники Виставки, які представили дану фотороботу. Організатори Виставки не несуть відповідальності за порушення учасниками авторських прав третіх осіб.

Умови участі художників, які створюють картини на відповідну тематику, у ІІІ Всеукраїнській виставці в’язання « Тепла осінь » :

1. До участі у Виставці запрошуються професійні художники та художнмки-аматори, громадяни України, які на момент проведення Конкурсу досягли 16-річного віку.

2. Участь у Виставці є комерційною. Реєстраційний внесок – 300 грн. з одного учасника.

3. Тематика картин повинна відповідати темі Виставки.

4. Аби стати учасником Виставки, необхідно до 1 вересня 2018 р. заповнити заявку учасника Виставки та надіслати лист на електронну адресу : [email protected] темі листа необхідно зазначити « На виставку_Художник_Ваше прізвище_Населений пункт, в якому проживаєте ». У листі необхідно вказати кількість робіт, які плануєте надати на експонування. Кількість фоторобіт, наданих одним учасником – від 1 до 5. Якщо Ви хочете, щоб на виставці було більш, ніж 5 робіт, під час заповнення заявки, зателефонуйте Анастасії Горобець, Куратору виставки, за № тел. 0689731764, або напишіть ([email protected]).

5. Після отримання листа-підтвердження про участь у Виставці необхідно сплатити реєстраційний внесок у сумі 300 грн. У дану суму входить друк рекламних матеріалів (флаєри, прес-релізи, афіші) ; монтаж та демонтаж експозиції Організаторами ; оплата послуг доглядачів залів ; відео- та фоторепортаж із відкриття Виставки. У дану суму не входить вартість оренди експозиційного обладнання.

6. Роботи слід надіслати або привезти в період із 7 по 14 вересня 2018 року, « Новою Поштою » (Відділення №57, м. Київ, вул. Костянтинівська, 24, на ім’я Горобець Анастасії Валентинівни). Якщо у Вас виникнуть питання про інші способи відправлення – телефонуйте за № тел. 0689731764.

7. До участі у виставці приймаються роботи виконанні у різних техніках (наприклад : олійний живопис, графіка, тощо). Роботи повинні бути художньо оформленні : наявність кріплення та етикетажу, підрамника, рами або антирами.
• До виставки приймаються полотно або малюнок ;
• Оформлення конкурсних робіт (рама та кріплення) ;

У межах ІІІ Всеукраїнської виставки « Тепла осінь », серед її учасників відбудеться Конкурс « Моя в’язана мрія »

Дата проведення Конкурсу : 1 жовтня– 26 жовтня 2018 р.
Дата оголошення підсумків Конкурсу : 26 жовтня.

Учасник виставки (майстер, фотограф або художник) стає учасником конкурсу автоматично. Для цього Вам не потрібно додатково реєструватися, проходити певні етапи відбору чи ще чогось такого. Усе доволі демократично !

Переможці будуть обрані шляхом голосування відвідувачами, які будуть в ролі головного журі конкурс, під час відвідання ними ІІ Всеукраїнської виставки в’язання « Тепла осінь ».

Якщо у Вас виникнуть питання щодо участі у виставці – звертайтеся до куратора, Горобець Анастасії за № тел. : 068-973-17-64.


Адреса будинку Центру Української Культури та Мистецтва :

Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В, ст. м. « Контрактова площа »
(вихід з метро в бік Верхнього і Нижнього Валів)
Час роботи виставкових залів :
Пн.-Пт. – 10:00 – 19:00 Сб.- Нд. – 10:00 – 18:00
До зустрічі !!!
З повагою та найтеплішими побажаннями,
Організатори ІІІ Всеукраїнської виставки « Тепла осінь »

Всеукраїнська виставка в’язання « Тепла осінь »
Всеукраїнська виставка в'язання « Тепла осінь »
Всеукраїнська виставка в’язання « Тепла осінь »

see also

Розклад заходів

24 septembre 2018

ІІІ Всеукраїнська виставка в’язання « Тепла осінь »

2 novembre 2018

Умови участі

22 mai 2018