Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

31 décembre 2019

ПОЛОЖЕННЯ

Дати проведення : 4 – 22 березня 2020 р.
Відкриття : 4 березня о 18:00.
Місце проведення : Будинок Центру Української Культури та Мистецтва
(м. Київ, вул. Хорива, 19-В).
Організатор : Центр Української Культури та Мистецтва.
Генеральний партнер : Гіпермаркет Рукоділля.
« Бісер : Вчора. Сьогодні. Завтра » – це проект, який демонструє на широкий загал творчість українських майстрів, підтримує давні традиції бісерного мистецтва в Україні та формує нові канони у цьому напрямку.
Метою виставки є висвітлення індивідуальності та креативного підходу майстрів із бісероплетіння, відродження та популяризація народного прикладного мистецтва, а також представлення художної цінності бісеру, аби повернути йому заслужене визнання.
Під час проекту на Вас чекає корисний обмін досвідом та цікаві знайомства з іншими майстрами. Участь у VIII Всеукраїнській виставці « Бісер : Вчора. Сьогодні. Завтра » збільшить коло поціновувачів Вашої творчості та допоможе віднайти нових замовників.
Умови участі :
1.Якщо Ви досягли 16-річного віку, Вам необхідно заповнити анкету учасника :
АНКЕТА УЧАСТНИКА
2. Заявку необхідно заповнити і надіслати нам до 4 лютого 2020 року включно.
Протягом доби після надсилання Вами заявки на участь у Виставці, Ви отримаєте електронною поштою лист-підтвердження про Вашу участь. У Анкеті Учасника вкажіть, будь ласка, кількість робіт, які Ви готові представити на виставці (їх кількість може варіюватися від 1 до 30).
Якщо Ви хочете представити більше, ніж 30 робіт, під час заповнення заявки, зателефонуйте до Ольги Музиченко, заступника директора Центру (тел. 097-982-27-83, електронна адреса [email protected]).
Якщо Ви маєте сторінки у соціальних мережах, де представлені Ваші вироби - прикріпіть посилання на них, і ми обов’язково знайдемо Вас !
3. Участь у Виставці є комерційною (реєстраційний внесок – 300 грн. з одного учасника). Оплату Ви здійснюєте після отримання підтвердження про опрацювання нами Вашої реєстраційної анкети, а внесок сплачуєте не пізніше, ніж 10 лютого 2020 року, повідомляючи Ольгу Музиченко, заступника директора Центру (тел. 097-982-27-83, електронна адреса [email protected]).
4. Експонування завжди потребує творчого підходу і якісної презентації Ваших виробів. Тому для Вас у нас є пропозиція щодо оренди нашого експозиційного обладнання. Переглянути каталог можна за посиланням :
 « Перелік виставкового обладнання »
Якщо Ви маєте необхідність в оренді ексозиційного обладнання, зателефонуйте або надішліть повідомлення Ользі Музиченко, зазначивши, яке саме обладнання Вам необхідне і згодом отримаєте лист-підтвердження про бронювання.
Зверніть увагу : вартість оренди експозиційного обладнання не входить до вартості реєсраційного внеску.
5. Ваші роботи ми будемо чекати в період із 11 по 15 лютого 2020 року включно. Якщо ж Ви не маєте змоги привезти свої роботи самостійно – надсилайте їх кур’єрською доставкою за адресою : м. Київ, вул. Хорива, 19-В, на ім’я Ольги Музиченко.
Вартість надсилання та повернення робіт сплачує майстер.
6. На VIII Всеукраїнській виставці « Бісер : Вчора. Сьогодні. Завтра » ми будемо раді представити вироби за різними напрямками – це сучасне та старовинне вбрання, прикраси та різноманітні аксесуари, предмети декору, картини, іграшки, інсталяції тощо.
7. Рекламну та інформаційну підтримку VІІІ Всеукраїнської виставки « Бісер : Вчора. Сьогодні. Завтра » забезпечуємо ми, організатори та численні інформаційні партнери проекту (газети, журнали, теле- та радіоканали, тощо).
8. Виставка закінчується 22 березня 2020 р, тож ми повернемо Вам Ваші вироби у період із 24 по 26 березня 2020 року.
9. Ви неодмінно отримаєте Диплом про участь у VІІІ Всеукраїнській виставці « Бісер : Вчора. Сьогодні. Завтра » !
10. Умови продажу Ваших виробів у крамничці, що діятиме протягом виставки, Ви можете дізнатися за наступним посиланням :
УМОВИ КРАМНИЧКИ
У разі виникнення будь-яких запитань, звертайтеся до Куратора виставки, Олександри Кинали, за телефоном : 0968260132
Адреса будинку Центру Української Культури та Мистецтва :
м. Київ, вул. Хорива, 19-В, ст. м. « Контрактова площа »
(вихід з метро в бік Верхнього і Нижнього Валів)
Час роботи виставкових залів :
Пн.-Пт. – 10:00 – 19:00 Сб.- Нд. – 10:00 – 18:00
vww.dolesko.com
До зустрічі !!!
З повагою та найщирішими побажаннями,
Організатори VІІІ Всеукраїнської виставки « Бісер : Вчора. Сьогодні. Завтра »

see also

VIІІ Всеукраїнська виставка « Бісер : Вчора. Сьогодні. Завтра »

30 juin 2020

ПОЛОЖЕННЯ

31 décembre 2019