Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

about exib

  • date exib 14 juin 2018 19:00
  • city exib Київ, вул. Хорива 19-В
  • maps exib

Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА

Вчора на нашому засіданні Людмила Суржик виголосила уже другий проект з базового підручника з промовою « Простір ». До того ж, бібліотекарка Анна Гинку порекомендувала всім збірку Ліни Костенко « 300 поезій ». Аж восьмеро охочих виголосили імпровізаційні промови на експромт-сесії, яку майстерно провів Вадим Суржик. Дякуємо всім, хто долучився, було корисно та цікаво !

Запрошуємо приєднуватись до нашого чергового засідання 14 червня ! На щотижневих засіданнях клубу КОМА ми розбираємо різноманітні аспекти красномовства, відшліфовуємо ораторські та лідерські здібності, спілкуємось на завжди корисні та цікаві теми. Засідання триває 1.5 години і містить підготовлені виступи членів клубу, експромт-сесію (де кожен охочий може виступити на сцені) та поради від експертів. Окрім того, через тиждень в клубі відбудуться вибори нової офіцерської команди – команду, що керувала клубом впродовж року, змінить нова.

Приєднуйтесь та запрошуйте друзів, вхід вільний !

Подробиці за тел. : 0630637438. Адреса : вул. Хорива, 19-В, Центр Української Культури та Мистецтва (ст. м. Контрактова площа, вихід з платформи в бік В.Н. Валів. Вихід з підземного переходу перший праворуч).

Клуб ораторської майстерності (КОМА) – перший україномовний клуб у мережі « Тостмастерс », заснований у 2012 році з метою вдосконалення ораторських та лідерських здібностей. За майже 90 років існування Тостмастерс вироблено унікальну систему правил і процедур роботи самоосвітніх клубів, яка дає змогу навчатися нового, самовдосконалюватися, цікаво й корисно проводити час. Відвідування для гостей завжди вільне (безкоштовне).
Як гість Ви можете спробувати свої сили у виконанні декількох ролей на засіданні, виголосити першу промову, виступити на експромт-сесії та отримати Ваш перший відгук. Клуб працює на громадських засадах. Засідання клубу - щочетверга о 19.00. У нас панує доброзичлива атмосфера, в якій кожен може розкрити свій талант оратора та лідера.

Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА
Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА
Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА

see also

И снова кукуруза даёт нам материал для творчества…

26 décembre 2011

14 жовтня Майстер-клас « В’язання спицями »

10 octobre 2016

Виставка HANDMADE-Expo

1er février 2017