Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

about exib

  • date exib 3 mai 2018 19:00
  • city exib Київ, вул. Хорива 19-В
  • maps exib

Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !

Є сторінки з історії, які не можна забувати. Вчора, у День пам’яті жертв Чорнобильської трагедії голова засідання Інна Палько розпочала нашу зустріч хвилиною мовчання, вшановуючи пам’ять постраждалих. Вадим Суржик поділився своїми спогадами з дитинства про Чорнобиль і закликав усіх відвідати місце трагедії для того, щоб зрозуміти і не забувати. А наша дорога гостя Лариса Наказна зворушила до сліз віршем про батька, який був ліквідатором трагедії на ЧАЕС. Дякуємо Ларисі за сміливість і за те, що своїми рядками торкнулась наших сердець. Дякуємо всім, хто долучився !

А ми запрошуємо вас приєднатись до нашого чергового засідання, на якому пролунають як підготовлені промови від початківців та професіоналів, так і імпровізовані виступи від усіх охочих. Кожен, хто побуває на сцені, отримає поради від досвідчених членів клубу.
Приєднуйтесь та запрошуйте друзів ! Вхід вільний !

Подробиці за тел. : 0630637438. Адреса : вул. Хорива, 19-В, Центр Української Культури та Мистецтва (ст. м. Контрактова площа, вихід з платформи в бік В.Н. Валів. Вихід з підземного переходу перший праворуч).

Клуб ораторської майстерності (КОМА) – перший україномовний клуб у мережі « Тостмастерс », заснований у 2012 році з метою вдосконалення ораторських та лідерських здібностей. За майже 90 років існування Тостмастерс вироблено унікальну систему правил і процедур роботи самоосвітніх клубів, яка дає змогу навчатися нового, самовдосконалюватися, цікаво й корисно проводити час. Відвідування для гостей завжди вільне (безкоштовне).
Як гість Ви можете спробувати свої сили у виконанні декількох ролей на засіданні, виголосити першу промову, виступити на експромт-сесії та отримати Ваш перший відгук. Клуб працює на громадських засадах. Засідання клубу - щочетверга о 19.00. У нас панує доброзичлива атмосфера, в якій кожен може розкрити свій талант оратора та лідера.

Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !
Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !
Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !

see also

Відкриття виставки живопису Дениса Городничого « Пробудження »

3 juillet 2014

Відкриття виставки « Яворівська забавка – народна іграшка нашого дитинства »

13 janvier 2016

Майстер-клас « Великодній декупаж »

12 mars 2018