Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

about exib

  • date exib 19 avril 2018 19:00
  • city exib Київ, вул. Хорива 19-В
  • maps exib

Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !

На попередньому засіданні 12 квітня Катерина Кузьмич виголосила п’яту промову з базового підручника з назвою "Не вороги, а друзі". А Василь Черепушко зламав кригу та виконав перший проект з програми Pathways. Крім того, кожен охочий виголосив імпровізовану промову на експромт-сесії, яку провів Олексій Тебенко.

Запрошуємо вас долучитися до чергового засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !
Ви боїтесь, що вам бракує оригінальності ? Хвилюєтесь, що ваші ідеї банальні та нудні, а тому не варто й братися за їх втілення ?
За своє життя Шекспір виписав усі можливі сюжети, але це не зупинило письменників у наступні п’ять століть – вони писали на ті ж теми знову і знову. Величезну кількість ідей уже реалізували – але ж не ви ! Тому просто скажіть те, що ви хочете сказати і робіть це від щирого серця. Як тільки ви вкладете в якусь ідею власну індивідуальність, запал та енергію, ця ідея стане вашою. А вміння виступати публічно дозволить вам переконливо, впевнено та доступно презентувати ваші ідеї та думки.
Клуб КОМА - це чудове місце для саморозвитку, адже щотижня ми виголошуємо промови, вправляємось в імпровізації, надаємо один одному відгуки та поради, позбуваємось слів-паразитів, вдосконалюємо свої лідерські здібності і приємно проводимо час в доброзичливій атмосфері разом з комівцями та гостями клубу.

Подробиці за тел. : 0630637438. Адреса : вул. Хорива, 19-В, Центр Української Культури та Мистецтва (ст. м. Контрактова площа, вихід з платформи в бік В.Н. Валів. Вихід з підземного переходу перший праворуч).

Клуб ораторської майстерності (КОМА) – перший україномовний клуб у мережі « Тостмастерс », заснований у 2012 році з метою вдосконалення ораторських та лідерських здібностей. За майже 90 років існування Тостмастерс вироблено унікальну систему правил і процедур роботи самоосвітніх клубів, яка дає змогу навчатися нового, самовдосконалюватися, цікаво й корисно проводити час. Відвідування для гостей завжди вільне (безкоштовне).
Як гість Ви можете спробувати свої сили у виконанні декількох ролей на засіданні, виголосити першу промову, виступити на експромт-сесії та отримати Ваш перший відгук. Клуб працює на громадських засадах. Засідання клубу - щочетверга о 19.00. У нас панує доброзичлива атмосфера, в якій кожен може розкрити свій талант оратора та лідера.

Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !
Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !
Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !

see also

Нова епоха вимагає нових пріоритетів для України, або Якщо бути, то — ЩАСЛИВИМ

4 mars 2015

Виставково-мистецька акція « Косівська мальована кераміка – диво Гуцульщини »

24 mai 2015

Зі святом Великодня !

30 avril 2016