Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

about exib

  • date exib 5 avril 2018 19:00
  • city exib Київ, вул. Хорива 19-В
  • maps exib

Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !

Напередодні дня сміху і засідання в нашому клубі було гумористичним ! Успішні красномовці та просто гарні хлопці Олексій та Олександр Тебенки розважали аудиторію гумористичними промовами, а на додачу ще й оцінили виступи один одного. І тут теж не обійшлось без жартів. Неординарну експромт-сесію навпаки, яка була цікавим викликом для кожного, провела Катерина Кузьмич. А пильнував та підтримував рівень гумору та усмішок цього вечора голова засідання Олександр Палько.

Запрошуємо вас долучитися до чергового засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !

Що ви бачите, коли дивитеся в майбутнє ? Це важливо, бо ви бачите те, що бажаєте отримати. А отримуєте від життя лише те, що наважуєтеся попросити. Тож не бійтеся підвищувати планку. Все велике колись починалось з малого. Починайте вдосконалювати свої ораторські та лідерські здібності і маленькими кроками, своїм шляхом спроб і помилок досягайте тих вершин, про які мрієте.
На наших засіданнях ми вчимося виголошувати промови, надихати та переконувати аудиторію, швидко та ефективно формулювати думки та вправно говорити українською мовою. І робити це завжди цікаво та легко, оскільки ми вчимося одне від одного і підтримуємо кожного порадами.
Долучайтесь та запрошуйте друзів ! Вхід вільний !

Подробиці за тел. : 0630637438. Адреса : вул. Хорива, 19-В, Центр Української Культури та Мистецтва (ст. м. Контрактова площа, вихід з платформи в бік В.Н. Валів. Вихід з підземного переходу перший праворуч).

Клуб ораторської майстерності (КОМА) – перший україномовний клуб у мережі « Тостмастерс », заснований у 2012 році з метою вдосконалення ораторських та лідерських здібностей. За майже 90 років існування Тостмастерс вироблено унікальну систему правил і процедур роботи самоосвітніх клубів, яка дає змогу навчатися нового, самовдосконалюватися, цікаво й корисно проводити час. Відвідування для гостей завжди вільне (безкоштовне).
Як гість Ви можете спробувати свої сили у виконанні декількох ролей на засіданні, виголосити першу промову, виступити на експромт-сесії та отримати Ваш перший відгук. Клуб працює на громадських засадах. Засідання клубу - щочетверга о 19.00. У нас панує доброзичлива атмосфера, в якій кожен може розкрити свій талант оратора та лідера.

Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !
Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !
Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !

see also

Майстер-клас із в’язання браслету « Коса »

24 septembre 2018

Майстер-клас із писанкарства

12 mars 2018

Виставка авторських гобеленів Ольги Пілюгіної

13 avril 2016