Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

about exib

  • date exib 22 mars 2018 19:00
  • city exib Київ, вул. Хорива 19-В
  • maps exib

Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !

Минуле засідання в клубі КОМА було напрочуд різноманітним : Оксана Білоус продекламувала вірш Тараса Шевченка, Олександр Тебенко порекомендував усім до прочитання книгу « Rework », а на експромт-сесії члени клубу та гості роздумували над питанням грошей : як планувати бюджет, чи потрібні паперові гроші та чому українці неохоче діляться інформацією щодо своєї зарплати. Майстерно провів сесію імпровізованих виступів Вадим Суржик.

Крім того, досвідчені експерти поділилися корисними рекомендаціями і надихали нас долати свої страхи і не боятися публічних виступів.

Запрошуємо вас відвідати чергове засідання клубу ораторської майстерності 22 березня. Ми часто думаємо, що як людина мислить, так вона і говорить. Насправді це далеко не так. Багатьом з нас знайомо, коли хочеться передати свої думки, почуття, переказати подію або книгу, а в потрібний момент не вистачає влучних слів, щоб зрозуміло висловити те, що маємо на увазі. Як упевнено плавати можна навчитись тільки на глибині, так і ораторські навички можна здобути тільки на сцені перед аудиторією.
Засідання клубу КОМА побудовано таким чином, щоб кожен отримав користь : члени клубу практикуються у виголошенні промов, дають відгуки та модерують різні частини засідання, а гості слухають поради та за бажанням беруть участь в експромт-сесії.
Долучайтесь та запрошуйте друзів ! Вхід вільний !

Подробиці за тел. : 0630637438.
Адреса : вул. Хорива, 19-В, Центр Української Культури та Мистецтва (ст. м. Контрактова площа, вихід з платформи в бік В.Н. Валів. Вихід з підземного переходу перший праворуч).

Клуб ораторської майстерності (КОМА) – перший україномовний клуб у мережі « Тостмастерс », заснований у 2012 році з метою вдосконалення ораторських та лідерських здібностей. За майже 90 років існування Тостмастерс вироблено унікальну систему правил і процедур роботи самоосвітніх клубів, яка дає змогу навчатися нового, самовдосконалюватися, цікаво й корисно проводити час. Відвідування для гостей завжди вільне (безкоштовне).

Як гість Ви можете спробувати свої сили у виконанні декількох ролей на засіданні, виголосити першу промову, виступити на експромт-сесії та отримати Ваш перший відгук. Клуб працює на громадських засадах. Засідання клубу - щочетверга о 19.00. У нас панує доброзичлива атмосфера, в якій кожен може розкрити свій талант оратора та лідера.

Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !
Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !
Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !

see also

Майстер-клас для дітей зі створення Сердечок-Валентинок із солоного тіста

11 février 2019

Майстер-клас для дітей зі створення брошки « Місяць » від Лариси Сумер.

9 novembre 2019

Виставка « Канікули » в Музеї сучасного мистецтва

1er juin 2017