Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

27 février 2017

Виставка живопису Миколи Кононенко « La Viva Vita », 17 січня – 25 лютого 2017 року

***
Прекрасна, божественна виставка, вселяє цілющу силу здоров’я і гарного настрою. Микола Іванович Кононенко – Божественний живописець. Його дійсно надихає саме Земля-Мати, Батечко Сонце і всемогутній Господь Бог. Прекрасно,що Новий Рік починається з такої світлої життєдайної виставки справжнього живопису духовно і енергетично зарядженого. Дай, Боже, М.І.Кононенку і далі творити дійсно справжні шедеври живопису, які не тільки радує глядачів, а й має лікувальну якість душі і тіла !Центру спасибі керівництву Української культури та мистецтва за пропаганду справжнього живопису світового рівню.
17.01.17

***
Микола – молодець. Професійно і красиво. Живи довго і щасливо.

***
Вражена ! Рада величати художника-земляка ! Всіх благ.
А. Волкова

***
Дорогой Николай Иванович, потрясающий колорит и тонкая философия жизненных работ. Искренне считаю вас великим художником ! Счастья, добра и дальнейших творческих успехов !

***
Дуже,дуже .Велике дякую !!! За ці емоції !! Це для мене диво
А. Свіженко

***
Здравствуйте. Неожиданно не гаданно, зашел на виставку Ирины Владимировны, получил « багацько позитива ». « Брось ты не парься,ведь всяко бывает, музыка жить и любить помогатет ! »
Литвинов Ю.В

***
Якiсно ! Вражаюча гра кольору
23.01.2017

***
« La Viva Vita » пахнет цветами, цветы живые, трогательные, а порой величественные ! Спасибо за ваше творчество. После посещения таких выставок, хочеться взять листы и краски и создавать чудо !
Елена

***
Кожна робота зігріта щирими почуттями. Нових здобутків, щастя при здоров’ї і розумних глядачів
20.02.2017

***
Красиві картини – витончені у своїй кольорові гамі та сюжеті. Дякую, особливо сподобались корзина з яблуками та піч. Чарівно. Велике дякую за величезне задоволення !

***
Безмежне дякуємо за позитив, тепло і сонечко серед зими, яке ви нам подарували. Бажаємо натхнення,просвітлення і гармонії у житті. Будьте завжди здоров’ї і веселі. Хай береже Господь і Янгол !
01.02.17

***
Дуже дякую виставка дуже гарна. Мені сподобалась більша частина картин. Для мене, як для людини, яка майже не ходить по таким виставкам,але мені творчість сподобалась. І це мене надихнуло на свою подальшу творчу роботу
Таша

***
Дуже вдячний за соковитий, якісний, життєрадісний і життєдайний живопис
04.02.2017

***
Дуже сподобались картини, відчувається свій стиль живописця ; незважаючи на простоту сюжету,запам’ятовуються своєю щирістю, свіжістю неповторної природи
04.02.2017

***
Дуже раді, що вдалось зібратиcь на твою виставку, яка дійсно стверджує радість життя, навіює позитивний настрій. Нагадує, що в житті багато прекрасного. Дякуємо, що нагадуєш про це. Магія творів примушує відчувати багатогранність життя і бажання жити і бачити іще багато твоїх робіт. Успіхів і досягненень ! Твої однокласники : Губань Ніна, Іваненко Світлана, Кузьменко Люда,З адорожський Толя.
Литвин Марія

***
Выставка замечательная. Мне очень понравились картины, цветы, пейзаж, яблоки замечательные. Вдохновления и долгих творческих лет.
Ирина

***
Я відчула запах сіна, води, літа ! Дякую

***
Bravo !...Amore,more, ore, re
08.02.17

***
Мені дуже сподобалися роботи ! Теплі, осінні кольори, стилістичність квітів, яблук, землі і листя... Як зрілість прожитих років… Спасибі
11.02.17

***
У вас, пане майстер, золоті руки. Натхнення вам у вашій творчості. Дякую,за візуальне задоволення.
Бондарчук О.М

***
Дякую за можливість духовного збагачування !
20.02.17

***
Прекрасно ! Спасибо !
21.02.2017

***
Дякуємо за знайомство з чудовим митцем !
сім’я Ляхових

Детальніше про виставку

see also

Персональна виставка пейзажу Олеся Солов’я « Мистецький образ – пори року » 15 січня – 3 лютого 2020 року

4 juin 2020

"Витончений живопис нитками" - виставка робіт Лариси Ковальчук-Шустерман, 04 - 11 березня 2014 року

22 juillet 2014

СВІТ ОЧИМА ХУДОЖНИКІВ

29 décembre 2021