Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

about exib

  • date exib 3 juillet 2020 19:00
  • city exib Київ, вул. Хорива 19-В
  • maps exib

Персональна виставка Цвєтностей OL’SVOL’D (а) « Бог не запитає »

Дати проведення : 03 – 28 липня 2020 року

Відкриття – 03 липня о 19:00
(вхід на відкриття – лише за запрошеннями)

Місце проведення : ІІІ поверх Центру Української Культури та Мистецтва,
м. Київ, вул. Хорива, 19-В, тел. (044) 425-12-64, (044) 425-12-66.
За підтримки Центру Української Культури та Мистецтва.

« Живе той, хто не живе для себе, хто для інших виборює життя » ( OL’SVOL’D)

OL’SVOL’D – Творець Цвєтностей, які є складовою частиною мега-проекту, мета якого – через зміну свідомості (розширення діапазону мислення) допомогти кожній людині з легкістю та радістю пройти свій життєвий шлях. Відвідувачі виставки побачать понад 20 різноформатних Цвєтностей, виконаних у техніці олійного живопису.

OL’SVOL’D творить в медитативному стані. Його роботи – енерго-вібраційні, здатні трансформувати людину та простір. Цвєтності мають здатність підлаштовуватись під організм кожної конкретної людини. Споглядаючи на Цвєтності, перебуваючи в їхньому полі, в організмі проходять процеси самовідновлення та зцілення, що доведено Харківським університетом ім. Каразіна та документально підтверджено.
Твори OL’SVOL’D (а) – Цвєтності – це саме той інструмент, завдяки якому можна допомогти як кожній людині індивідуально, так і людству в цілому.

Взаємодіючи з Цвєтностями (споглядаючи на них, перебуваючи в їхньому енергетичному полі), людина прогресує в мисленні, вчинках. Як наслідок – у неї покращується якість життя (налагоджується бізнес, покращуються відносини, відновлюються фінансові потоки, розкриваються приховані таланти і багато іншого…). Кожна Цвєтність – унікальна, написана в одному екземплярі та має своє конкретне призначення, свій вплив на будь-яку сферу життя.
Тільки за минулий рік Цвєтності були представлені більш ніж на 30-ти масштабних подіях України та Європи. Серед них – неймовірні події та демонстрації в Парижі, Мілані, Тбілісі, Празі. 22 грудня 2019 р. Україна відзначила Ol’svol’d(a) як « Сенсацію року » на Ukrainian Fashion Awards (м. Київ).
А 19 січня 2020 р. на міжнародному конкурсі « WORLD RISING STARS AWARDS », що відбувся в м. Тбілісі (Грузія), OL’SVOL’D отримав і світове визнання : нагороду « BEST ARTIST OF THE YEAR 2020 » (« Кращий митець року 2020 »).

Біографія OL’SVOL’D (а) – шлях до можливостей Творця.
У 13-ти річному віці, в горах, в OL’SVOL’D (a) вдаряє блискавка.
У віці 26-ти років на явленні Богородиці, в день Вознесіння Діви Марії, OL’SVOL’D (у) являються апостоли (абсолютно явно, в повний зріст, в мантіях, з чітко проявленими рисами обличчя).
У 32 роки OL’SVOL’D для себе, через свого родича (Духовного Отця Ватикану) відкриває потаємні історії християнства. У віці Ісуса Христа, очевидно, зовсім не випадково, зустрічає свій день народження одночасно в Джокарті, Делі, Дубаї і Києві.
У 2009 р. вибирає собі духовного провідника – Майстра Небесного Вогню та починає разом з Учителем творити Цвєтності. Порятунок людства, через будівництво галерей по всьому світу й розміщення в них енерго-вібраційних картин, стає сенсом усього його життя. Заради цього він відмовився від президентських амбіцій, мільйонного статку й погонів. Згодом OL’SVOL’D відкриває світові й свої особисті Цвєтності. А також, два філософські трактати « Передостанній Пророк » та « Откровеніє Господнє ».
Ласкаво просимо на виставку !

Час роботи виставкових залів :
Пн.- Сб. – 10:00 – 18:00 ; Нд. – вихідний.
Адреса Центру Української Культури та Мистецтва :
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В
ст.м. « Контрактова площа » (вихід з метро в бік вулиць Верхній і Нижній Вал)
www.dolesko.com
Із питань отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів – звертайтеся до Ольги Музиченко за тел. : 097-98-22-783 або по е-mail : [email protected].

Персональна виставка Цвєтностей OL’SVOL’D (а) « Бог не запитає »
Персональна виставка Цвєтностей OL’SVOL’D (а) « Бог не запитає »

see also

Майстер-клас зі створення брошки « Загадка » від Лариси Сумер.

26 février 2020

Майстер-клас « Великодній подарунок »

15 mars 2018

18 жовтня Майстер-клас « В’язання гачком шарфу oversize »

10 octobre 2016