Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

about exib

  • date exib 17 mai 2018 19:00
  • city exib Київ, вул. Хорива 19-В
  • maps exib

Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !

На засіданні 10 травня ми почули три промови з базового підручника : Людмила Забродовська зламала кригу з промовою « Люди, що надихають », Алла Прудка виголосила третю промову з назвою « У пошуках орієнтирів », а Анна Гинку виконала четвертий проект і говорила про « Погляд покоління Z ». Напрочуд різноманітне засідання було !

Щороку в Україні та світі в третій четвер травня відзначають День вишиванки. З кожним роком вишиванка набуває все більшої популярності як серед українців, так і серед іноземців, ба навіть голівудських зірок ! Наш національний одяг надихає вітчизняних та закордонних дизайнерів створювати все нові і нові варіації традиційних українських візерунків.

Саме в цей день, 17 травня, заохочуємо вас одягнути вишиванку і долучатися до засідання клубу ораторської майстерності КОМА ! Ми вчимося виголошувати промови, надихати і переконувати аудиторію, ефективно формулювати та презентувати свої думки. Ораторська майстерність поєднує в собі чимало важливих навичок та здібностей, які ми і вдосконалюємо щотижня на засіданнях. А на святковому засіданні ми ще й дізнаємось про унікальність нашого національного одягу !

Не зволікайте, приєднуйтесь ! Вхід вільний !


Подробиці за тел. : 0630637438. Адреса : вул. Хорива, 19-В, Центр Української Культури та Мистецтва (ст. м. Контрактова площа, вихід з платформи в бік В.Н. Валів. Вихід з підземного переходу перший праворуч).

Клуб ораторської майстерності (КОМА) – перший україномовний клуб у мережі « Тостмастерс », заснований у 2012 році з метою вдосконалення ораторських та лідерських здібностей. За майже 90 років існування Тостмастерс вироблено унікальну систему правил і процедур роботи самоосвітніх клубів, яка дає змогу навчатися нового, самовдосконалюватися, цікаво й корисно проводити час. Відвідування для гостей завжди вільне (безкоштовне).
Як гість Ви можете спробувати свої сили у виконанні декількох ролей на засіданні, виголосити першу промову, виступити на експромт-сесії та отримати Ваш перший відгук. Клуб працює на громадських засадах. Засідання клубу - щочетверга о 19.00. У нас панує доброзичлива атмосфера, в якій кожен може розкрити свій талант оратора та лідера.

Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !
Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !
Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !

see also

Майстер-клас із декоративного розпису по кераміці « Кольорові мазочки, лінії і крапочки. Що з цим робити ? »

12 mars 2018

Майстер-клас із виготовлення з бісеру кулону « Осінній листок »

27 février 2019

Майстер-клас « Суха голка »

10 avril 2019