Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

about exib

  • date exib 12 avril 2018 19:00
  • city exib Київ, вул. Хорива 19-В
  • maps exib

Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !

На попередньому засіданні 5 квітня ми почули другу промову Анни Гинку з назвою "Чи падають ідеї з неба ?". Успішна красномовиця Інна Палько виконала проект з просунутого підручника і розважила нас гумористичною промовою під назвою "Маршрутний світ". Крім того, кожен охочий виголосив імпровізовану промову на експромт-сесії, яку провів Анатолій Осадчий.

Запрошуємо вас долучитися до чергового засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !
Як упевнено плавати можна навчитись тільки на глибині, так і ораторські навички можна здобути тільки на сцені перед аудиторією. Жодні книжкові знання не допоможуть, якщо не застосовувати їх на практиці.
Засідання побудовано таким чином, щоб кожен отримав користь : члени клубу практикуються у виголошенні промов, дають відгуки та модерують різні частини засідання, а гості слухають поради та за бажанням беруть участь в експромт-сесії.

Заговоріть – і вас побачать ! Вхід вільний !

Подробиці за тел. : 0630637438. Адреса : вул. Хорива, 19-В, Центр Української Культури та Мистецтва (ст. м. Контрактова площа, вихід з платформи в бік В.Н. Валів. Вихід з підземного переходу перший праворуч).

Клуб ораторської майстерності (КОМА) – перший україномовний клуб у мережі « Тостмастерс », заснований у 2012 році з метою вдосконалення ораторських та лідерських здібностей. За майже 90 років існування Тостмастерс вироблено унікальну систему правил і процедур роботи самоосвітніх клубів, яка дає змогу навчатися нового, самовдосконалюватися, цікаво й корисно проводити час. Відвідування для гостей завжди вільне (безкоштовне).
Як гість Ви можете спробувати свої сили у виконанні декількох ролей на засіданні, виголосити першу промову, виступити на експромт-сесії та отримати Ваш перший відгук. Клуб працює на громадських засадах. Засідання клубу - щочетверга о 19.00. У нас панує доброзичлива атмосфера, в якій кожен може розкрити свій талант оратора та лідера.

Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !
Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !
Засідання клубу ораторської майстерності – КОМА !

see also

Станьте учасником VI Свята Новорічної Іграшки !

2 novembre 2016

Майстер-клас із в’язання дитячих шкарпеток від Олени Рачук.

4 octobre 2019

Виставка поштової листівки

21 février 2022