Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

16 octobre 2013

Альфонс Кулаковский "... звідти і звідси...", 27 вересня - 13 жовтня 2013 року

Дорогие… и больше… !
Я – ваш, а
Вы – мои.
Благо всем !
А. Кулаковский, 29.09.2013 г., Киев

З великою подякою за виставки, за гостинність, за тепло, за красу.
Посол Польщі, 27.09.2013 р.

***
Я счастлив, что побывал на чудесной выставке своего брата.
Эдуард Кулаковский, 28 сент. 2013 г, Россия, Самара.

***
Чудова виставка !
27.09.2013 р.

***
Велике спасибі за ці чудові твори мистецтва !
З повагою, Олександр, 27.09.2013 р.

***
Дуже цікавий художник, дуже вражає його передача світла на картинах.
04.10.2013 р.

***
Дуже сподобалась ця виставка : виникають різні емоції, поринаю в таємничий світ картин. Цікавий та незвичний художник. Кожна картина живе та дихає, випромінює якусь енергію, багато яскравих кольорів.
04.10.2013 р.

***
Дивні картини. На перший погляд не відривається небо, яке бачить автор ! Вітошевське озеро дивно живе. Весна – це казкова перспектива для людей та інших створінь, що скопійовані від диво-дерева. « тут мало увидеть, тут нужно всмотреться ».
Я хочу від диво-дерева маленьку проекцію для свого світу.
04.10.2013 р.

***
Дуже гарна виставка ! Дякуємо за теплу атмосферу і яскраві барви. Добре, що є цей Центр. Успіхів і наснаги майстрам.
04.10.2013 р.

***
Спасибо большое за вдохновение и за чувство красоты ! Продолжайте и дальше радовать нас !
05.10.2013 г.

***
Мне очень понравились картины художника Альфонса Кулаковского. Я благодарна как писательница. В мистецтві или искусстве я работаю для себя и для людей. Все три вида взаимосвязаны. Это работа писателей, художников и композиторов. Я работаю на двух работах.
07.10.2013 г.

***
Не втримався, знову зайшов в музей, щоб поринути в чарівний неповторний світ А. Кулаковського. Здоров’я та довгих літ творчого життя, митцю.
В’ячеслав, 08.10.2013 р.

***
Дуже подобається ! Сміливі кольори. Бардзо дзенькуєм.
09.10.2013 р.

***
Дуже гарна. Мені дуже виставка сподобалась.

***
Дуже глибокий зв’язок з традиціями свого польського роду. Краса, ніжність, глибина, висота, есмікантність – Matki Polski – через сина подана. Кольори життя, кольори світу створеного подає Majster, дуже здорові, лікувальні, хоч дуже насичені…
Людвіка Ніжинська.

***
Я вражена ! Хочу від щирого серця подякувати та побажати подальших творчих успіхів, міцного здоров’я та весни у душі пану автору.
З повагою, Сулима-Камінська І.

***
Дуже колоритна виставка праць А. Кулаковського. Зважаючи на те, які труднощі подолав митець у своєму житті і незламність не втративши любов до своєї великої Вітчизни, прагнення бачити світ з позиції Божого бачення. Пан Альфонс відкриває для нас наново цей світ… Вриваючись в бурхливе сьогодення, він вносить свій неповторний образ бачення, який є йому наданий згори Господнім Провидінням. Дуже вдячний за таку прекрасну можливість ознайомитися з творчістю великого польського митця і художника, який попри багато втрат у своєму житті, залишився вірним своєму покликанню – нести мир, красу і любов до нас і передавати в цьому любов нашого Творця до нас грішних, вчить нас цінувати те, що ми маємо.
Дуже зворушливо, дякую щиро.
Андрій Бичковський.

***
Дуже сподобались усі картини свіжістю почуттів та особливо – осінь, дорога, що окреслює світлі перспективи життя.
Дякую, Марина Козловська.

***
Геніальний живопис !
13.10.2013 р.

***
Цікава, незвичайна, приємна, мила, гарна виставка. Живопис митця вражає. Картини захоплюють, поглинають.
Яскрава, барвиста, насичена кольорами виставка. Дає волю фантазії та уяві. Дякуємо за можливість пограти з уявою.
Бажаємо творчого натхнення митцеві і чекаємо нових шедеврів !
Велике дякую !!!
Наташа, Альона, 13.10.2013 р.

***
Мистецтво А. Кулаковського надихає, пробуджує зір, уяву і життя. Довголіття і міцного здоров’я майстру Пензля і Краси !
З повагою, О. Фесенко.

***
Большое спасибо за яркие впечатления. Большой позитив и огромное удовольствие в дождливую осеннюю погоду. Автору большого здоровья, творческого вдохновения и удачи.

***
Очень необычная, живая, впечатляющая выставка, красивые краски ! Спасибо вам за приятные и радостные минуты.
Наталья.

***
Виставка зачаровує своїми яскравими та водночас похмурими відтінками. Кожна картина має свій характер, свою історію. Також картини відкриваються по-новому коли на них дивишся зблизька і здалеку. Дякуємо за виставку та чудове проведення часу на ній.

***
Поруч з картинами хочеться жити. Дякую за виставку і все пережите.

***
« Велике бачиться на відстані… » Краса сільських пейзажів зачаровує, а ще більше вражають яскраві і на диво чисті фарби, якими написані картини. Контраст чорного фону і чистих білильних фарб створюють неповторний декоративний ефект зблизька, але відійшовши якомога далі від реального сприйняття, починаєш відчувати серцем те тепло і настрій, що переповнювали митця в хвилини роботи. Художник зумів майстерно зберегти і передати атмосферу…

***
Картины впечатляют ! Яркие краски – это то, чего не хватает в жизни, а в картинах Альфонса Кулаковского, я думаю, каждый находит для себя что-то недостающее и милое сердцу. Глаза радуются, душа тоже. Художник передает свое видение без слов, красками, поэтому и описать свой восторг словами тоже не получается. Можно одно сказать безусловно : художник – безгранично талантливый человек. Теперь причисляю Алтьфонса Кулаковского к числу моих любимых художников, при чем на первое место. Спасибо.
Марина.

***
Чудова виставка. Приголомшуюче красиво. Недостатньо реклами про цю галерею. Якось треба більше інформації. Дякую.

***
Спасибо за такое видение мира, а главное за искреннюю передачу зрителю. Великолепный, стильный колорист с ощущениями молодого, даже юного человека.
Спасибо.

***
Дякую за прекрасну виставку, яскравів, оптимістичні та живі картини. Многая літа пану Кулаковському і такого ж сонячного відношення оточуючих, яке він дарує своїми картинами всім нам.
З повагою, Світлана Михалюк.

***
После открытия вашей выставки, художественные работы Альфонса побудили во мне желание познать польский язык, чем я и занимаюсь сейчас. Спасибо.

***
Дивовижно ! Стільки напруги, енергії, життєвої сили і в такому віці.
Скульптор Стахо Смирнов.

***
Чудесная, очень теплая, колоритная техника, Великолепный положительный заряд бодрости от этих картин.

***
Дуже цікавий художник, багато яскравих кольорів, вони грають, випромінюють позитивну енергію. Кожна картина живе та дихає. Дивлячись на ці чудові картини, поринаємо в інший різнокольоровий світ. Є картини дуже сумні та похмурі – художник відобразив свій внутрішній світ на той період часу. Дуже сподобались картини : Осінь, Дорога (2012 р.), Пора осені (2012 р.). ці картини випромінюють тільки добро, позитивну енергію, вони заспокоюють глядачів, знімають напругу та втому, світ навколо стає різнобарвнішим, хочеться жити та творити людям добро.

***
Дуже дякуємо за чарівну експозицію ! Теплі та живі кольори зігрівають і підносять. Вразила біографія пана Кулаковського. Усього найкращого художнику і хай живе справжнє мистецтво.
Анна.

***
Очень хорошая выставка. Спасибо.
Наталия.

***

Вражаюча здібність у сполученні фарб. Щасливий той митець, який бачить нашу дійсність і в таких фарбах.

***
Вразили дуже-дуже яскраві, оптимістичні фарби. Сонце – що дає надію – вгадується в кожній роботі. Важко уявити, що позаду у митця такі нелегкі життєві дороги. Здоров’я і наснаги вам, пане Художнику.
Л. Кармазина.

***
На перший погляд ваші картини – незрозумілі. Проте, коли у спокої присядеш і споглядаєш, відкриваються. Так, незважаючи на буйство фарб, тиха і сумна радість. І море стає бездонним.
Дякую.
« Лежить така тонка печаль за чимось втраченим назовсім »

***
Дякую автору за світло, за щирість, за тепло. Многії літа вам, пане Альфонсу. Натхнення і радостей.
З повагою, Л. Красюк, художник.

***
Пане Альфонсе ! Ви подарували нам щасливі і радісні хвилини спілкування із вашим барвистим, чудовим сприйняттям життя і природи, а також майстерним відтворенням неповторного світу. Дуже дякуємо і бажаємо творчого натхнення, невичерпного бажання писати неповторні картини.
З повагою, працівники Національної парламентської бібліотеки України.

***
Учні 10 школи 10 класу із задоволенням відвідали виставку « Звідти і звідси ». Дуже дякуємо за чудову виставку, це було дуже цікаво.
З повагою до живопису Альфонса Кулаковського.

***
Виставка Альфонса Кулаковського справила дуже велике враження. Одна картина краща з другу з дуже великим змістом, біля однієї картини можна любуватися дуже довго, щоб зрозуміти все, що в ній зображено. Дякуємо художнику за колорит фарб і за відображення реального життя в спілкування з природою. Словами всього не розкажеш, це все потрібно відчути.
Білоус Л. М., м. Буча.

***
Бардзо дзенькує ! Дуже радісна і позитивна виставка.

***
Велике спасибі за тепло, яке несуть ваші картини, а також спасибі за знайомство.
Учні та вчителі Олександрійської гімназії.

***
Дуже сподобалась виставка, дуже гарні картини.
Дарья Лупеко.

***
Красиві картини. Дуже сподобалась виставка. Велике спасибі.
Галина Тєрьохіна.

***
Мне все понравилось. Прекрасная выставка.

***
Мені подобаються картини, але тут багато дивного.
Шаповалова Марія.

***
Дякуючи Богові за великий талант художника пана Альфонса Кулаковського, хочеться відмітити надзвичайну глибину його творчості. Митець все бачить в особливих відтінках, кольорах. Нехай Господь благословить всіх, хто доносить це велике мистецтво до людей. Завдяки цьому світ, я маю надію, стане кращим.
З Богом, Андрій Бичковський.

***
Вельмишановний Альфонс Кулаковський !
Зупинитись біля ваших картин мені трапилось через відвідання Литовської виставки 11.10.2013 р. Почула, що ви з Бердичева, репресована родина. Милувалась вашими картинами. Приємні, оптимістичні, життєдайні, волелюбні, щирі, красиві.
Відчуваю, що ви щиро любите життя і людей. Дякуємо за вашу творчість.
Косарева Татьяна, з Товариства репресованих литовського товариства Києва.

Переглянути виставку робіт...

Фоторепортаж з відкриття виставки...

see also

Виставка художніх творів Наталії Топчій та її учениць « Мовою квітів » (розпис по тканині в техніці « фунтик »). 4 – 21 вересня 2019 року

3 mars 2020

Виставка « ВСЕОСЯЖНИЙ СВІТ колажу Людмили Кобичевої » 23 червня – 28 липня

27 juillet 2021

Ювілейна виставка з нагоди десятиріччя Центру Української Культури та Мистецтва, 03 вересня – 31 листопада 2015 року

29 décembre 2015